onsdag 27 februari 2008

Smält metall

Förnekelse innebär en vägran att acceptera eller ta itu med smärtsamma och överväldigande yttre händelser. Förnekaren förnekar fakta och tror sig därmed minska konsekvenserna.
Jag hittade denna mening på en medicinsk site www.nymedicin.com. Denna mening är verkligen relevant för den här rörelsen för att många människor lever i en förnekelse även om de har blivit utsatta för den överväldiga bevisning som finns för att den officiella redogörelsen av 11:e september kan ej ha utspelats på det sättet som vi har fått berättat för oss.

Smält metall under byggnaderna. Det finns bilder, video, vittensmål, värmebilder på detta. Hur mycket bevis behövs det? Men det som sticker i ögonen och som svider är det att det här beviset, ett enda bevis, slår hål på hela den officiella historien. Den här enda detaljen borde vara nog för att få till stånd en ny undersökning.

Men det är inget roligt att höra detta för att det går så strikt emot den världsuppfattning som man har och man tar helt enkelt inte notis till det här.

Ta några minuter av din tid och lyssna på Richard Gage, en arkitekt med besvärande frågor angående den smälta metallen.

Inga kommentarer: